Inschrijven bij De Artsenij. Momenteel zijn alle praktijken gesloten voor nieuwe inschrijvingen – Medisch centrum de Artsenij – Hilversum
Rembrandtlaan 31 1213BE Hilversum
Header afbeelding

Inschrijven bij De Artsenij. Momenteel zijn alle praktijken gesloten voor nieuwe inschrijvingen

Inschrijfformulier

U bent vrij in het kiezen van uw huisarts. Bent u van buiten Hilversum naar Hilversum verhuisd en woont u nu in de buurt van de praktijk (postcode 1211, 1213 of 1214), dan kunt u zich inschrijven bij één van de huisartsen van de Artsenij.

Op dit moment zijn alle 4 de praktijken van MC de Artsenij gesloten voor inschrijving. Zodra er weer ruimte in de praktijken komt, zullen wij opnieuw patiënten aannemen.

Graag het inschrijfformulier volledig invullen en aan de assistente bij de balie afgeven. Zij zal u ook vragen naar paspoort of ID kaart en uw verzekeringspasje.
Indien u dit wenst, is het uiteraard mogelijk een afspraak in te plannen voor een kennismakingsgesprek.

Inschrijfformulier Nederlands

Inschrijfformulier Engels

 

Landelijk Schakel Punt

Het kan voorkomen dat u buiten onze praktijkuren of tijdens vakantie bij een andere (huis)arts, apotheek of bij de huisartsenpost terechtkomt voor een onverwacht medisch probleem. De inhoud van uw elektronische medische dossier dat door ons wordt bijgehouden kan binnenkort ook buiten onze praktijkuren in worden gezien door uw behandelende zorgverleners. De techniek die dit mogelijk maakt staat bekend als ‘het landelijk schakelpunt’ (het LSP). U kunt uw dossier voor dit doel beschikbaar maken, hiervoor is uw expliciete toestemming nodig. Indien u dit niet wilt, bent u hiertoe niet verplicht. Wij willen u daarom vragen om het “Toestemmingsformulier” op website www.volgjezorg.nl in te vullen of uw toestemming te mailen naar lsp@mcdeartsenij.nl. Wanneer u toestemming geeft, melden wij uw dossier aan bij het LSP. Voor alle duidelijkheid, uw dossier wordt niet verspreid. De gegevens in uw dossier worden alleen geraadpleegd indien noodzakelijk voor uw zorgverlening. Het beheer over uw dossier blijft bij ons.