Spoedpost Hilversum – Medisch Centrum de Artsenij – Hilversum
Rembrandtlaan 31 1213BE Hilversum
Header afbeelding

Spoedpost Hilversum

Spoedpost Hilversum

In de avond, nacht, weekenden en feestdagen zijn wij gesloten maar kunt u voor spoedeisende problemen contact opnemen met de Spoedpost Hilversum – www.spoedzorghilversum.nl -.

Bij de Spoedpost kunt u terecht indien u tijdens de avond, nacht, weekend- of feestdagen plotseling opkomende gezondheidsklachten krijgt die niet kunnen wachten tot de volgende dag of na het weekend. Wegens de toenemende drukte op de Spoedpost vragen we u om alleen te bellen als uw vraag echt niet kan wachten. De Spoedpost wil graag goed bereikbaar blijven voor zorg aan iedere patiënt die dringend medische zorg nodig heeft.

 

BELANGRIJKE PUNTEN:

  • Denkt u eraan eerst te bellen voordat u naar de spoedpost gaat!
    U kunt niet zonder afspraak naar de Huisartsen spoedpost. Het is belangrijk dat u met vragen of voor een afspraak altijd eerst telefonisch contact opneemt. De assistente stelt u enkele vragen en bekijkt hoe u het best geholpen kunt worden. Zo nodig overlegt ze met de dienstdoende huisarts of ze verbindt u daarmee door. Als u via het LSP toestemming heeft gegeven is het mogelijk om uw medische gegevens in te zien, wanneer u toestemming geeft het dossier open te stellen.
  • Legitimatie en verzekeringsgegevens. Op de Huisartsen Spoedpost wordt U te woord gestaan door een van de doktersassistentes. Allereerst zal gevraagd worden naar uw legitimatiebewijs zodat uw Burgerservicenummer (BSN) gecontroleerd kan worden. Ook kan naar uw verzekeringsgegevens gevraagd worden.
  • Betaald parkeren. Op het terrein van Tergooi betaald en daardoor ook bewaakt parkeren.
  • Spoedeisende problemen. De Huisartsen Spoedpost is bedoeld voor spoedeisende problemen die niet tot de volgende dag kunnen wachten. Herhaalrecepten worden niet verstrekt. Indien medicijnen onmisbaar zijn krijgt U de hoeveelheid medicijnen voorgeschreven tot het moment dat Uw eigen apotheek weer bereikbaar is.
  • Openingstijden. De Huisartsen spoedpost is geopend van maandag tot en met vrijdag van 17.00 tot 08.00 uur (de volgende ochtend). In het weekend en op feestdagen is er een 24-uursdienst. Op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur blijft alles zoals u gewend bent bij uw eigen huisarts.
  • Verzorgingsgebied. De Huisartsen Spoedpost  is er voor inwoners en bezoekers van de gemeenten ’s-Graveland, Ankeveen, Baarn, Blaricum, Bussum, Driemond, Eemnes, Hilversum, Hollandsche Rading, Huizen, Kortenhoef, Lage Vuursche, Laren, Loosdrecht, Muiden, Muiderberg, Naarden, Nederhorst den Berg, Nigtevecht, Vreeland en Weesp.
  • Apotheekvoorziening. Naast de Huisartsen Spoedpost is een apotheek gevestigd. Deze heeft dezelfde openingstijden als de Huisartsen Spoedpost.